Gegarandeerde levering vóór kerst

Om ervoor te zorgen dat de SCHIESSER-kerstgeschenken ook daadwerkelijk op 24 december onder de kerstboom liggen, vragen wij u bij het plaatsen van een bestelling met de volgende bezorgtermijnen rekening te houden:

Nederland: bestelling tot 16-12-2018, 17:59 uur – gegarandeerde bezorging vóór kerst*

Belangrijk: de aangegeven bezorgtermijnen gelden niet bij de betaalmethode ‘vooruitbetaling’!

Langere zichttermijn

Om u zoveel mogelijk service te bieden bij het omruilen, mag u alle artikelen die tussen 1 en 24 december 2018 gekocht worden, nog t/m 31 januari 2019 retourneren.

Er geldt echter geen langere betalingstermijn.

Wij wensen u veel plezier bij het kopen van uw SCHIESSER-kerstgeschenken!

*Gegarandeerde levering vóór kerst: de actie geldt tot zondag 16-12-2018, 17:59 uur voor alle bestellingen met een geldig bezorgadres, waarvan alle artikelen op voorraad zijn en een betaling is geboekt (uitgezonderd vooruitbetaling). De actie geldt niet bij vertraagde levering door overmacht, noodweer, stakingen of bij vertragingen veroorzaakt door een kredietbeoordeling. De eerste bezorgpoging telt. Dit omvat levering bij de klant, een filiaal/pakketshop of de buren met en zonder handtekening van de klant, een weigering van ontvangst of een onsuccesvolle bezorging door foutieve of onvolledige adresgegevens, alsook het niet aantreffen van de klant.